14 Ekim 2012 Pazar

tatlı şeyler

ufaktan ufaktan yerleşiyoruz.pek zevkli aşamalar,dekorasyon işine bayılırım ben zaten hemen her kadın gibi :)lambaya asılan bu aparat çok ama çok hoşuma gitti,tavanın rengiyle ve perdelerimizle birlikte pek cici olduğunu düşünmekteyim:)

 evin kapısından girince tam da bu tablo görünüyor.
bugün evde vakit geçirmek öyle iyi geldi ki yarın pazartesiymiş iş varmış umrumda değil:)farklı bir heyecan daha var içimde çünkü bu hafta çarşamba günü nikahımız kıyılacak ve aynı gün akşam da gelinlik provam var :)haftanın ekstra mutluluk sebepleri!

8 yorum:

  1. Bu fenerlere bayılıyorum ama ilk kez desenlisini gördüm, genelde hep tek renk benim gördüklerim.:(

    YanıtlaSil
  2. HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE OTUR İNŞALLAH YENİ EVİNDE.ZEVKLERİMİZ ÇOK UYUŞUYOR AYNI TABLO VE AYNI BALON LAMBA EVİMDE DE VAR.MUTLULUKLAR....

    YanıtlaSil
  3. Canım nikaha kalmış üç gün ayakların yere değmiyordur.
    Ne güzel heyecanlar bunlar herşey gönlünce olsun

    YanıtlaSil
  4. melodram,ben de genelde tek renk görüyordum şansıma desenlisini buldum ve bayıldım :)

    yasemin uzunoğlu,çok teşekkür ederim yorumun için ve zevklerimizin uyuştuğuna da sevindim:)

    güz,doğru teşhis koymuşsun inan kendimde değilim ve haftaya cumartesi düğünüm varmış gibi hiç gelmiyor,hala inanamıyorum bi garibim:)

    YanıtlaSil
  5. Ooo hayırlı uğurlu olsun. Güzel telaşelerdesiniz:) Ne mutlu size Nikahtan sonra da yazılarınızı bekliyoruz;) Ev döşeme işlerini hiç bilmiyorum, evimi benim yerime başkaları seçti çoğu eşyayı. O heyecanı yaşayamadım iş yoğunluğumdan bir eksik hissediyorum kendimi:))). Ama güzel birşey olmalı...Bence siz tadını çıkarın.

    YanıtlaSil
  6. tadını çıkarıyorum ama iş olayı sekte vuruyor tabii bu tarz durumlarda.ben olabildiğince her yerden burnumu sokmaya çalışıyorum ama:)mesela şu anda mobilyalarımız geliyor evimize..dekorasyon planı yaptık,nişanlım başlarında durup ilgilenecek:)ben de iş çıkışında gidip göreceğim inşallah.

    YanıtlaSil
  7. Tablona ba-yıl-dımmmmm canım güle güle kullan.
    Evin hayırlı ugurlu olsun,ev heyecanın için senin kadar bende heyecanlandım doğrusu. En zor aşamayı geçmişsiniz tatlım evinizi bulmakla, bundan sonrası diziliş sana daha kolay gelir umarım. Öpüyorum seni kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  8. güzel yorumun için sağol canım,mutlu ettin beni:)
    evet zor aşamalar geçti çok şükür,dekore etmeyi sevdiğim için gerisi gözümde büyümüyor inan,hatta can atıyorum düzenlemeleri yapmak için:)
    ben de öpüyorum sevgiler çok!!

    YanıtlaSil

tekrar tekrar beklerim efendim,özletmeyin kendinizi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar