26 Mart 2013 Salı

içimden

içimde bir yazma arzusu ne zamandır...
aslında çocukluktan beri var.

günlük tutmaya ilkokuldayken başlamıştım.hatırlıyorum;anneme sinirlenmiştim sanırsam,kırılmıştım ve duygularımı deftere yazıvermiştim.annem de onu okuyup yanıma gelip konuşmuştu benimle :)
sonrası hep geldi.yazmadığım bir dönemim yoktu.ara sıra olurdu,bir ayı geçmezdi geri dönerdim.şimdi dönüp okuyunca çok gülerim,çok da hoşuma gider.

küçücük bir bireyken neleri dert ediyordum şimdi neleri dert ediyorum.nasip olur da görürsem belki 50-60 yaşımı,o zaman da şimdikileri okusam belki yine güleceğim.

insan kaybettiği zamanları geri dönüp baktığında daha tatlı hatırlıyor.misal,lisedeki bir günüme dönseydim şimdi ne eğlenirdim diyorum.çünkü olgunlaştım,belli sıkıntıların üstesinden geldim.lisedeki ruh halimle dönüvereceksem o güne,yine pek bir şey değişmeyecek biliyorum.ama olgunlaşmış,bir şeyleri içinde çözümlemiş,şu anki ruh halimle dönecek olursam şayet nasıl da eğlenirim,nasıl da maytap geçerim o zamanki sıkıntılarımla.

bu sıklıkla düşündüğüm bir şey benim.çocuk bedenime dönüversem bir güncük...istediğimi yapsam,düşsem kalksam,hiç düşünmeden oyun oynasam...şu anki ruhumla ama..tadına vara vara içime çeksem o anları,güzel olmaz mıydı?

4 yorum:

  1. Olurdu tabi hem de çok güzel olurdu Eylül, ama zaman kavramını çok dertme, bi günü kendine istediğin yaşa inme günü ilan et, ne yapmak istiyorsan yap, ister eşinle ister arkadaşınla istersen tek başına! Al eline bir balon ya da pembe, pamuklu bi şeker, ona buna laf at istersen, ya da ne yapmak istersen.. :)
    Aaa sen Adanalı mısın? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir an için düşüncesi bile çok iyi geldi.istediğim bir an , istediğim bir şeyi,hiç düşünmeden yapmak..neden olmasın :)
      evet adanalıyım :)
      çocukluğum istanbul'da geçti,ondan sonrası hep adana'da :)

      Sil
    2. Ben de Adana'lıyım ama Mersin'de yaşıyorum, sık sık da Adana'ya geliyorum :)
      Toprağıım, gel sarılıcam sana :)))

      Sil
    3. aaaa hadi ya!
      ne güzel:)
      sıcak memleketten olduğun belli fidocum,sarılıyorum kocamaaannn :)
      biz de eşimle fırsat buldukça mersin'e geliyoruz gezmeye,geçen hafta sonu geldik hatta :)

      Sil

tekrar tekrar beklerim efendim,özletmeyin kendinizi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar