21 Mart 2013 Perşembe

eve dönüş:sarıkamış 1915 ve izlediğim izlemediğim diziler üzerine:)

sinemaya gitmeyi hemen her insan evladı gibi ben de çok seviyorum.
sinemaya gitmeden de film izlemeyi seviyorum.
çok çok film izlemişimdir ama çok çok çok da izleyeceğim film vardır daha,orası kesin! eksik hissediyorum bazen kendimi bu konuda.

dün akşam iş çıkışında EVE DÖNÜŞ : SARIKAMIŞ 1915 e gittik.derdi olan,filmin sonunda "filmin derdini" , anlatmak istediği şeyi lank diye seyircinin suratına vuran bir film.durgun,savaş sahneleri olmayan bir film onu belirteyim.benim için iyi bir şey bu,çünkü klasik savaş filmlerine pek sempatik yaklaşmıyorum.Uğur Polat oyunculuğunu ve duruşunu takdir ettiğim isimlerdendir zaten.Serdar Orçin'in de rolünün ve oyunculuğunun altını çizmek lazım.

konu izlemekten açılmışken sıkı bir şekilde dizileri de takip ettiğimi belirtmek isterim :)
oturup tv başında izlemem genelde.internetten izlerim,reklamsız daha iyi oluyor.
yabancılardan şu anda izlediğim dexter ile how i met your mother var.iki dizi de hala oynamaya devam ediyor,final yapmadılar.

dexter hakkında önceden de yazmıştım.6.sezonu izliyorum ben hala.kimine göre zor bir dizidir ama ben kurgusunu çok seviyorum dexter'ın.sürükleyici,merak uyandırıcı bir dizi benim için.

how i met your mother ise hep çok severek,mutlulukla izlediğim dizilerden biri oldu.ismiyle pek örtüşmüyor bana göre,çünkü hala anneyle tanışamadık malesef,izleyenler bilir :)
zaten anne manne bahane,ted ve arkadaşlarının hikayeleri şahane :)

türk dizilerinden bakmadığım,göz atmadığım hemen hemen hiçbir dizi yoktur diyebilirim :)
ha karadayı var ama pardon,ona beş dakika bile bakmadım şu zamana kadar,izleyesim gelmedi garip bir şekilde nedense.bi de 'benim için üzülme' diye bir dizi var , ha bi de huzur sokağı ,bir de bitmek bilmeyen arka sokaklar :) pardon ya göz atmadığım epey dizi varmış :) akasya durağı'na tahammülüm yoktu,kim izliyor bunu allah aşkına derdim.o kadar zaman oynadı oynadı,yetmezmiş gibi aynı kadro lise dizisi çeviriyor şimdi.ya sabır diyorum :)
aslında türk dizilerinden kesintisiz,soluksuz izlediğim bir dizi yok ne yazık ki.takip ettiklerim var ama izlemediğim zamanlarda eksikliklerini hissetmiyorum öyle söyleyeyim.

Merhamet var yeni başladı.başta dedim bu nerden çıktı izlemem dedim ama sardı beni :) bilmem siz ne düşünüyorsunuz.

Kuzey Güney var.başlarda çok sevmiştim,sonra bir ara sıkıldım,sonra yine sardı,sonra yine sıkıldım,şimdi yine izliyorum :) ne değişken bir tablo sergilemişim ben böyle :) ama genel olarak sevdiğim ve sonunu merak ettiğim bir dizi Kuzey Güney.

İntikam.
hımm... bu dizi hakkında biraz kararsızım aslında.arada sırada izliyorum ama nedense tam içine alamadı bu dizi beni.tam olarak merak uyandıramıyor bende.dizi değil podyum gibi daha çok zaten,birbirinden şık giyinen kadınları gördükçe benim de öyle süslenip giyinesim geliyor inanın :)

'20 dakika' da öyle mesela benim için.arada bir bakayım diyorum da nedense ruhum sıkılıyor.konusu heyecanlı ve atraksiyonlu sahneleri gerektirse de o sürükleyiciliği göremiyorum ben.öncesinde bu konuda çıtayı fazlasıyla yükselten bir dizi izlediğim içindir belki.Prison Break' den bahsediyorum.ömrümde izlediğim en sürükleyici,vurucu dizilerden biriydi.izleyeli epey oldu,dizi biteli de epey oldu tabii.tekrar baştan izleyesim var,o derece.


yüzeysel bir yazı oldu bu aslında.bahsetmediğim epey dizi kaldı,siz ekleyin artık :) 
geçmişte izleyip de çok sevdiğim yapımlara da haksızlık etmişim gibi hissettim.onlardan ayrı bir postta bahsetmek isterim.
şimdi söylesenize siz en çok hangi dizileri seviyorsunuz ya da benim gibi göz ucuyla da olsa takip ediyorsunuz ? 
 :)




12 yorum:

  1. bu diziler yüzünden bağımlı oluyoruz cnm.
    benim dizilerim;
    paz.tesi kayıp şehir. yakında bitecekmiş.
    salı. 20 dakika, çok seviyorum.
    çar.muhteşem yüzyıl, en sevdiğim.
    perş.intikam iyi gidiyor.
    cuma off.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin program yoğunmuş :)
      tv'ye bağlı kalmıyorum ben.günümü dizilere göre planlamıyorum,internetten izliyorum,daha az vaktimi alıyor.yapabilirsen öyle yap canım,daha sağlıklı :)

      Sil
  2. Prison Break, muhteşem bir diziydi. O ne aksiyon o ne heyecan... :) 3 yıl önce İstanbul'da okurken anneannemde kalıyordum. Beraber Öyle bir geçer zamanki'yi izleyip, ağlıyorduk.:)) Şimdi hiç bir diziyi takip etmiyorum. Hiç biri ilgimi çekmiyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle bir geçmez zaman ki yi ben de ilk sezon izliyordum,başlarda iyiydi,daha ilk sezon bitmeden bana fenalık gelmeye başladı,lanet okudum bıraktım :)
      benim de öyle bir dönemim olmuştu özlemcim,hiç bir diziyi takip etmemek de güzel oluyor ama sonra yine ful izleyici moduma döndüm :)

      Sil
  3. Paylaşımlar süper cnm :)Ellerine sağlık.Öyle bir geçer zamanki yorumuna katılıyorum.İlk başlarda iyiydi sonra bozdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ettim büşracım.
      gönül istiyor ki türk dizileri başladıkları gibi kaliteli devam etsin.genelde öyle olmuyor malesef.

      Sil
  4. Dexter ı ızleyenlerden bırısı de benım:)

    YanıtlaSil
  5. eylülcüm how ı met your mother süper ciddende:)kuzey güneyde favorim öpüyorum canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. how i met your mother bittiğinde en üzüleceğim dizilerden biri sanırsam çünkü çok eğleniyorum izlerken :)
      mutlu hafta sonları diliyorum canım

      Sil
  6. SARIKAMIŞ 1915 i izlemek istiyorum ben de

    YanıtlaSil

tekrar tekrar beklerim efendim,özletmeyin kendinizi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar