4 Şubat 2013 Pazartesi

yine yeniden

yine su gibi aktı gitti hafta sonu . tatlıydı , güzeldi ama bugün hava daha bir güzel , daha bir gezmeye tozmaya davetkar . haksızlık bu !!! dün soğuktu ve kapalıydı , bugünse 'gel hadi pikniğe gidelim , yeşilliklere atalım kendimizi' modunda hava .

bir üşengeçlik , bir miskinlik var üstümde ki sormayın gitsin . bazen hiç bir şey yapmadan oturmak ister ya insan , işte öyleyim bugün . dışarda güneşin altında oturmak istiyorum , gökyüzüne bakmak , etraftaki kedileri izlemek istiyorum amaçsızca .

kafamda bir milyon tane düşünce dönüyor . kendi başıma oturup uzun uzun  yazmak çizmek istiyorum . insanlar sıkıyor , bunaltıyor , hayal kırıklığına uğratıyor , kuru gürültü yapıyorlar hayatımda . böyle hissediyorum bugün . başka diyarlara gitme düşüncesi cazip geliyor ama insan düşüncelerini de yanında götürdükten sonra bir işe yarar mı bilmem . en azından etrafta gereksiz , istemediğim tarzda insanlar olmasın o da yeter bana aslında . öyle zor ki bu istek , farkındayım ..

bugünlük böyle olsun , keyifli görseller de paylaşmayacağım .
güzel gelsin yeni hafta ve çabuk bitsin şu pazartesi !
huzurla kalın siz..hava kapalı olsa da güneşiniz hep tepeniz de olsun .




4 yorum:

  1. Değiştiremiyoruz etrafımızdakileri kendimizde onlara göre değişmek istemiyoruz kendimiz olmak istiyoruz sonra başlıyor çelişki anlaşmazlık. Ben sınıra indirdim bazı insanlarla görüşme ve paylaşmalarımı deki Pınar bu da yalnızlık yaratır huzursuz kalabalığı huzurlu yalnızlığa tercih ettim pişman da olmadım hiç :). Seninde haftan çok güzel geçsin canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç öyle demem pınarcım merak etme:)çünkü ben de huzurlu yanlızlığı tercih ederim.ama bazen istesek de yapamıyoruz ya,mesela mesai saatleri içerisinde..napsan olmuyor kaçamıyorsun işte..

      Sil
  2. Zamanını sen güzelleştirmeye çalıştırırsın çevrendekiler negatiflikler yüklemeye çalışırlar.bu bir döngü ve bitmez o yüzdeb görmezden gelmek en iyisi...güzel haftalar eylülcüm,ışığın hep yolunu aydınlatsın...

    YanıtlaSil
  3. dediğin çok doğru,yaşadığım hayat survivor gibi bir şey..
    güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım benim.
    gönlüne göre güzel bir hafta diliyorum bende sana.

    YanıtlaSil

tekrar tekrar beklerim efendim,özletmeyin kendinizi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar