5 Ocak 2014 Pazar

9. hafta biterken

Ne hayallerim vardı.Hem günlüğüme hem buraya uzun uzun yazacaktım lakin evdeki hesap çarşıya uymadı :)
İlk başta her şey güzeldi,iştahım yerindeydi.Ta ki bir gün sabah uyanınca öğürene kadar!Sonraki sabah kusmaya dönüştü o öğürük.Efendime söyleyeyim sonrasında bir mide hassasiyeti,bir hiçbir şey yiyemezlik!Öyle böyle derken 9.haftayı tamamladık biz!
Ha arada gribe de yakalandım tabi...Çıkıp çıkıp inen ateşim oldu,hastaneye gitmek farz oldu.Bir güzel serumlar yendi,ilaçlar kullanıldı mecburen.Neyse geçti çok şükür.Diliyorum ki bir daha tekrarlamasın.Kışın hamile olmanın dezavantıja da bu olsa gerek.
Hım bir de bol bol uyuyoruz,iş yerinden gelince hiç ama hiç mecalim kalmıyor.Kafayı koysam anında uyuyacağım o derece.Evde hamileliği geçirmek daha iyi kesinlikle!İş yerinde eziyete dönüşüyor olay.İyice iştahım kaçıyor,sabahın köründe kalkmak zorunda olmak midemi iyice hassaslaştırıyor ve iştahımı iyice kapıyor.
Sevgili çubuk kraker yatağıma bile girdi aşağıda gördüğünüz üzere:)Artık kendisinden tiksindim,zorsunmadıkça yemiyorum.Kusacağım varsa kusuyorum zaten,alıştım diyebilirim:)Aslında kusmaya razıyım ama mide bulantısı-iştahsızlık-kokulara hassasiyet mahvediyor bünyeyi.
Tv'de sevdiğim diziyi izlerken bile sırf yemek sahnesi var diye öğürüp tv'yi kapatabiliyorum:)Böyle şeyleri duyardım,şimdi yaşayınca gerçekten şaşırtıcı oluyor.
İştah kapatıcı bir post oldu farkındayım:)Canım hiçbir şey çekmiyor şu aralar.Varsa yoksa tiksiniyorum tam tersine.İştahınızı kapamamışımdır umarım:)
Daha fazla post yayınlamak istiyorum.Her şey düzene girer de inşallah daha fazla paylaşım yapabilip,sizin de paylaşımlarınızı takip edebilirim.Özlemişim burayı yahu!
İnstagram'da daha aktifim.Cep telefonunu uzak tutmaya çalışsam da instagrama yeniliyorum,dikkatimi dağıtıyor napim :)
Takip etmek isterseniz kullanıcı adım eylullulye ( eylullulye instagram tık tık )
Kalın sağlıcakla efendim.Ah bir de iştahınız bol olsun e mi? :)

13 yorum:

  1. Canım ya . Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun. Yazmışsın kaçırmışım geç oldu ama kusura bakma. SEvgiler..

    YanıtlaSil
  2. Siz daha kucukmussunuz yaw :)
    O bulantilar öyle bir anda basliyor. Ben ilk baslarda hee hee bulanmiyor ki dedim bir anda kusmaya baslamistim; ama 14. Hafta civarinda bitiyor genelde. Ise gitmek gerçekten zor bir de benim hic olmadigim kadar yogun oldugum bir döneme denk gelmisti kapidan girdigim an uyuyordum :) ama firsat varken uyu son aylarda garip garip ruyalar görmekten donerken caninin acımasından uyuyamiyorsun :) sık sık yaz gebelik gunluklerini takip etmeyi cok seviyorum ben :) hem kendi yazdiklarini okuması da cok güzel oluyor benden demesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha yolun başındayız ama fazlasıyla ben burdayım diyor ufaklık :)
      Yazmayı çocukluğumdan beri çok severim,sonra dönüp okumayı da çok severim.Ama işten kendimi öyle bir atıyorum ki işe,mutfağa dahi giremiyorum,yatıyorum.O yüzden sekteye uğruyor blogum malesef.Bundan sonra ekstra çaba sarfedeceğim bunun için :)

      Sil
  3. Canım benim kolaylıklar diliyorum sana... Benimde ilk aylarda bulantılarım oldu ama dedigin gibi evde olunca kolay atlattım.. Ücüncü aydan sonra da gecti..insallah senin de gecer yakında da tadını çıkarırsın hamileliğinin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlısı olsun bakalım canım,ben de geçtiği günleri düşünüp teselli ediyorum kendimi :)
      Darısı bana o zaman,öptüm çok.

      Sil
  4. Eylülcüm, bilmiyordum. Tebrik ederim:) Herşey ilerleyen haftalarda daha iyi olacak merak etme, sık dişini. Kolay gelsin. Şimdiden mutluluklar dilerim kuzuyla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,inşallah öyle olur bakalım bekliyorum sabırsızlıkla :)

      Sil
  5. seninde iştahın bol olsun bebek :))
    çok sevdiğim ig deyim ayrı gayrıyım yaaa :)

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler, sağlıkla al kucağına bebeğini :) Ben de beklerim sevgiler
    http://eshayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

tekrar tekrar beklerim efendim,özletmeyin kendinizi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar