25 Ocak 2014 Cumartesi

hellooooüüüüü!!!!!!!!!

Ben burdayım diyeyim,bir de instagram turu yapayım dedim,ne zamandır yapmıyordum.

12.haftamızı da tamamladık çok şükür.Haftaya cuma günü randevumuz var.Tekrardan kalp atışlarını duymak,varlığını görmek için sabırsızlanıyorum.İnsan görmeyince epey özlüyormuş yahu!:)
İkili testimizi de yaptırıcaz o gün.Umuyorum ki her şey yolundadır.

Dualarınızı esirgemeyin bizden:)

Sağlıcakla kalın..

Sevgiler çok :)

         *****instagramdan takip etmek isterseniz eylullulye ismiyle arama yapabilirsiniz******




                                       Bu şirin şeyleri dayanamayıp Unnado'dan aldım:)


Bunlar da Unnado'dan :) Mini miniler ve çok tatlılar,içim gitti.

Buzdolabımın son hali :) Üye sayısı git gide artıyor!
             
              Bu da bugünkü kahvaltım..Mide bu kadarını alıyor ancak,fazla yüklenemiyorum.

12 Ocak 2014 Pazar

sakinlik iyidir


Selam!
Göz açıp kapayıncaya dek geçiyor hafta sonu.Keşke daha uzun sürse.Bir yandan da düşünüyorum,hafta sonum var en azından diyorum,çalışanlar var malum hafta sonu-içi dinlemeden. Şükür sebebi olarak görüyorum o yüzden. Mevlid Kandili bugün. Kandilinizi de en içten dileklerimle kutluyorum, diliyorum ki tüm dualarımız kabul olur.

Cuma günü iş çıkışı itibari ile daha sakin oluyorum resmen,iş yerinde ne kadar gerilmeyeceğim desem de olmuyor işte, kendimi kaskatı bulabiliyorum. Keşke tüm hamileler hamileliklerini doya doya yaşasa, içlerinden gelenleri yapabilseler. Çalışırken gerçekten güç oluyor. Akılda milyon tane başka düşünce,fikir  varken işe konsantre olmak da güç oluyor epey :)

10. haftamız doldu bugün itibariyle. Her şey yolunda gibi,bu hafta boyunca hiç bir şekilde mide sıkıntısı yaşamadım, iştahım da yerindeydi. Ayın 31'ine randevum var, ikili test için ve genel kontrol için gideceğim inşallah.

Hava mis gibiydi bugün Adana'da. Biraz yürüyüş yapalım dedik. Çimler, dökülmüş sararmış solmuş yapraklar, çıplak kalmış ağaçlar, kuşlar epey iyi geldi. " A burası güzelmiş bak, çocuğumuzu buraya getirebiliriz" gibisinden muhabbet döndürüp hayaller kurduk epeyce :)

Kesik kesik oldu yazı idare edin :)

Sağlıcakla kalın,mutlu olun hep!!!

7 Ocak 2014 Salı

dengesiz miyim neyim ? ;)

Arayı açmayayım,fırsat bulmuşken yazayım dedim.
Şimdi efendime söyleyeyim son iki - üç gündür midem iyi,iştahım hallice.Özellikle bugün kendimi aştığım söylenebilir,iyi yedim bence:)
10.haftanın içindeyim.Öncesinde de böyle olmuştu bi ara,yani sürekli olarak mide bulantısı devam etmedi bende.Ettiğinde rahatsız etti epey orası ayrı ama genel olarak çok çektiğim söylenemez.
Bazı yiyeceklere karşı tahammülüm yok,kokuları bile rahatsız ediyor.Parfüm kokusu falan da ağır geliyor genelde.
Midem bulanınca ayrı bir sıkıntı çekiyorum,bulanmayınca ayrı bir sıkıntı çekiyorum resmen :)
Acaba her şey yolunda mı diye diye kendimi kemiriyorum.
Kendi iç sesimi dinlemeyeyim diye instagramda fikrine güvendiğim bir kaç deneyimli arkadaşın görüşlerini aldım.Bana süper enerji depoladırlar sağolsunlar.İyi ve düşünceli insanlar iyiki varlar!
Formül belli aslında: Pimpirikli davranmamak,pozitif düşünmek,dua etmek..Pozitif düşünme konusunda zorlandığım doğrudur. Çabalıyorum lakin beynimdeki tilkiler boş durmuyorlar sağolsunlar :)

Lafın kısası Allahım içerde olsun dışarda olsun tüm bebişleri korusun.Tüm hamilelerin hamileliklerini tadına vara vara , şahane geçirmelerini diliyorum , en başta kendimin tabii :)
Bolca yazmak istiyorum.Paranoyaklıklarımı da yazmak istiyorum hatta,ilerde gülerim fena mı olur ;)

Sağlıcakla kalın efendim!
Umut eksik olmasın hayatımızdan..


5 Ocak 2014 Pazar

9. hafta biterken

Ne hayallerim vardı.Hem günlüğüme hem buraya uzun uzun yazacaktım lakin evdeki hesap çarşıya uymadı :)
İlk başta her şey güzeldi,iştahım yerindeydi.Ta ki bir gün sabah uyanınca öğürene kadar!Sonraki sabah kusmaya dönüştü o öğürük.Efendime söyleyeyim sonrasında bir mide hassasiyeti,bir hiçbir şey yiyemezlik!Öyle böyle derken 9.haftayı tamamladık biz!
Ha arada gribe de yakalandım tabi...Çıkıp çıkıp inen ateşim oldu,hastaneye gitmek farz oldu.Bir güzel serumlar yendi,ilaçlar kullanıldı mecburen.Neyse geçti çok şükür.Diliyorum ki bir daha tekrarlamasın.Kışın hamile olmanın dezavantıja da bu olsa gerek.
Hım bir de bol bol uyuyoruz,iş yerinden gelince hiç ama hiç mecalim kalmıyor.Kafayı koysam anında uyuyacağım o derece.Evde hamileliği geçirmek daha iyi kesinlikle!İş yerinde eziyete dönüşüyor olay.İyice iştahım kaçıyor,sabahın köründe kalkmak zorunda olmak midemi iyice hassaslaştırıyor ve iştahımı iyice kapıyor.
Sevgili çubuk kraker yatağıma bile girdi aşağıda gördüğünüz üzere:)Artık kendisinden tiksindim,zorsunmadıkça yemiyorum.Kusacağım varsa kusuyorum zaten,alıştım diyebilirim:)Aslında kusmaya razıyım ama mide bulantısı-iştahsızlık-kokulara hassasiyet mahvediyor bünyeyi.
Tv'de sevdiğim diziyi izlerken bile sırf yemek sahnesi var diye öğürüp tv'yi kapatabiliyorum:)Böyle şeyleri duyardım,şimdi yaşayınca gerçekten şaşırtıcı oluyor.
İştah kapatıcı bir post oldu farkındayım:)Canım hiçbir şey çekmiyor şu aralar.Varsa yoksa tiksiniyorum tam tersine.İştahınızı kapamamışımdır umarım:)
Daha fazla post yayınlamak istiyorum.Her şey düzene girer de inşallah daha fazla paylaşım yapabilip,sizin de paylaşımlarınızı takip edebilirim.Özlemişim burayı yahu!
İnstagram'da daha aktifim.Cep telefonunu uzak tutmaya çalışsam da instagrama yeniliyorum,dikkatimi dağıtıyor napim :)
Takip etmek isterseniz kullanıcı adım eylullulye ( eylullulye instagram tık tık )
Kalın sağlıcakla efendim.Ah bir de iştahınız bol olsun e mi? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar